Privacy

AVG

 

 

 

 

 

PRIVACYVERKLARING

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 25-05-2018

Verrekijkerhuis vindt het belangrijk dat jouw persoonlijke informatie goed beveiligd wordt. Deze privacyverklaring beschrijft onze handelingen met betrekking tot het opslaan van jouw informatie en gebruik van deze informatie voor onze website.

Verrekijkerhuis deelt je zorgen over de beveiliging van jouw persoonlijke informatie.

Als je gebruik maakt van deze webwinkel worden er persoonsgegevens, oftewel privacygevoelige gegevens, verwerkt. Verrekijkerhuis deelt je zorgen over de beveiliging van jouw persoonlijke informatie en vindt het belangrijk dat er zorgvuldig mee wordt omgegaan. Je persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd door ons. Daarbij houden we ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

We duidelijk vermelden met welk doel wij persoonsgegevens verwerken. Dat kun je lezen in deze privacyverklaring;

We de verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden.

We jou eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin je toestemming vereist is;

We passende beveiligingsmaatregelen nemen om je persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;

We je recht respecteren om je persoonsgegevens op aanvraag in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Verrekijkerhuis is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen en gebruiken voor onze website en waarom we dat doen. We raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

We kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd veranderen. Wij brengen je hiervan op de hoogte door een melding op deze pagina. Door bovenaan deze pagina te kijken naar de effectieve datum van de huidige privacyverklaring, kun je zien wanneer deze voor het laatst is aangepast. Het is dus raadzaam deze verklaring geregeld te bekijken, zodat je van wijzigingen op de hoogte bent.

Waarvoor gebruikt Verrekijkerhuis je persoonsgegevens?

Als je gebruik maakt van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van jou. Deze zijn nodig voor het plaatsen en voor het afhandelen van je bestelling. Als je een bestelling plaatst, wordt je gevraagd om een aantal persoonsgegevens in te vullen. Die worden bijvoorbeeld gebruikt om je pakket op het juiste adres te bezorgen of om contact met je op te nemen over je bestelling als dat nodig is.

In het onderstaande overzicht kun je zien welke gegevens we nodig hebben. Wij gebruiken en bewaren alleen de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden opgegeven, in het kader van de door jou geplaatste bestelling. Als dat nodig is voor een goede afhandeling, kunnen we je persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover lees je verderop in deze privacyverklaring onder het kopje ‘Verstrekking aan derden’.

Welke gegevens heeft Verrekijkerhuis van je nodig?

Voornaam of Voorletters en Achternaam

Zo weten we bij wie de bestelling moet worden afgeleverd.

Straat en Huisnummer en Postcode en Plaats en Land

Deze gegevens zijn onmisbaar bij het plaatsen van een bestelling. We moeten natuurlijk weten waar we het pakket kunnen

afleveren.

Factuuradres

Deze gegevens hebben we nodig om de factuur naar de juiste plek te sturen.

Telefoonnummer

Mocht het nodig zijn, dan nemen we graag snel contact met je op over je bestelling.

Factuuradres

Deze gegevens hebben we nodig om de factuur naar de juiste plek te sturen.

E-mailadres

Als je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je daarna een e-mail om deze te bevestigen.

Betalingsgegevens

Bij het betalen van je order maak je gebruik van onze beveiligde betaalomgeving. Wanneer je met iDeal betaalt of het bedrag naar ons overboekt, worden je gegevens in onze administratie opgeslagen om de betaling aan jouw bestelling te kunnen koppelen. Verder gebruiken we je bankrekeningnummer alleen als je geld van ons terugkrijgt.    

Verstrekking aan derden

Wij verstrekken je persoonsgegevens en de aan jouw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden, tenzij dat noodzakelijk is voor de afhandeling van je bestelling.

Zo geven we je naam en adresgegevens door aan onze vervoerders, zoals PostNL, om te zorgen dat zij het pakket bij jou kunnen afleveren. 
Mochten we fraude of misbruik van onze webwinkel vermoeden, dan kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Hoe lang worden je gegevens bewaard?

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard zolang dat nodig is om je bestellingen af te handelen, inclusief de garantieperiode.

De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Geen publicatie van je persoonlijke gegevens

Wij publiceren je klantgegevens niet.

Het bestelproces is van het begin tot het einde veilig

Onze bestelprocedure vindt geheel plaats via een beveiligde SSL-verbinding via https://santu.com. Je hebt hier geen speciale software voor nodig: bij ons bestel je altijd veilig.

Het inzien en wijzigen van je gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent het inzien, wijzigen of verwijderen van je persoonsgegevens kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt bijvoorbeeld een verzoek indienen om een gegevensexport te ontvangen met de gegevens die wij met jouw toestemming gebruiken. Het is eveneens mogelijk om gemotiveerd aan te geven dat je de verwerking van persoonsgegevens door ons wilt laten beperken. 
Voor al je vragen over ons privacybeleid kun je contact opnemen met de contactgegevens onderaan deze pagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je vragen om je te identificeren als je een verzoek indient.

Niet tevreden? Neem contact op met de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je niet tevreden over de verwerking van je persoonsgegevens? Wij helpen je natuurlijk graag verder, dus je kunt altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Daarnaast heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerking van persoonsgegevens. Hiervoor kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Verrekijkerhuis
Roerdompstraat 7     
3853 XH  Ermelo
Nederland

info@verrekijkerhuis.nl