5696549

Bresser Digitale / Video 1.3 Microscoop Camera 1280x1024

Bestel
  • Beschrijving

Met deze  Bresser microscoop camera heeft de observator de mogelijkheid de microscoop aan te sluiten op een TV, PC of laptop en de observaties in kleur te bekijken, op te slaan, te bewaren en af te spelen. Dit geeft niet alleen de mogelijkheid tot nauwkeurig bekijken van de preparaten, maar de resultaten van deze camera kunnen daarnaast ook gebruikt worden als een educatief instrument en voor onderzoek.

De digitale/video 1.3MP is een zeer gevoelige camera. De behuizing is vervaardigd uit metaal. Er wordt een adapter meegeleverd, zodat hij op een microscoop past met een oculairopening van minimaal 31mm. Deze adapter wordt aan de  "C-Mount" aansluiting, van de camera geschroefd wordt. De adapter gaat rechtstreeks in de oculair opening van de microscoop. 

Wat kunt u met de MicroCam? 
Met de meegeleverde software is heel veel mogelijk  bv. het tellen van cellen, handmatig instellen van de  witbalans op rood, groen en blauw. Er kunnen serie foto’s achter elkaar gemaakt wordenen  en nadat de serie opname's klaar is kunnen de foto's snel bekeken worden en kan hieruit een keuze gemaakt worden. De belichtingstijd is naast automatisch, ook handmatig in te stellen. Ook voor de professional die steeds op zoek is naar een zo optimaal mogelijk resultaat biedt deze camera ontzettend veel!  De digitale /video 1.3 MP beschikt ook over nieuwe beeldprocessing software, waarmee men metingen en tellingen kan doen. De camera werkt op Vista32.

Deze camera is geschikt voor de Bresser Science Trinoculaire Microscopen met een oculair diameter van 32mm

Minimale eisen voor de software:
Windows 2000,XP,Vista ( 32 bit systeem)
1.6 GHZ processor
512 MB Ram
2GB vrije schijruimte
USB. 2.0 aansluiting

Kenmerken
Zeer goede automatische witbalans
Handmatige instelling wit balans in rood, groen en blauw
Automatische en handmatige instelling van de belichtingstijd mogelijk
Functie om een serie foto's achter elkaar te maken
Nieuwe beeldprocessing software, die je in staat stelt om metingen en tellingen te maken.
De camera werkt ook op Vista32

Leveringsomvang
● Bresser digital/video camera1.3
● USB kabel (ca. 1,8 meter)
● 31mm adapter
● Opname- en beeldbewerkingssoftware

Let op:
voor het gebruik van de camera s.v.p. eerst de drivers op de PC installeren!